Werkwijze

Stap 1

Graag ondersteun ik u bij het verkennen van de verschillende mogelijkheden voor het benodigde beeldmateriaal en uw wensen. Samen kunnen we de juiste inhoud en benodigdheden bepalen die passen bij uw doelstellingen. Aarzel niet om uw ideeën met mij te delen, zodat ik u kan helpen om uw visie werkelijkheid te maken. Ik kijk er naar uit om met u samen te werken.

Stap 2

Voordat ik begin met het maken van beelden, bespreek ik altijd de doelen en wensen van de klant. Ik zorg ervoor dat ik goed voorbereid ben op de opnames door me vooraf te verdiepen in de locatie en rekening te houden met de weersomstandigheden. Zo kan ik de gewenste beelden vastleggen. Veiligheid en kwaliteit staan voorop tijdens de vluchten. Na afloop zorg ik ervoor dat de beelden professioneel worden bewerkt en geleverd in het gewenste formaat.

Stap 3

Zodra alle opnames zijn gemaakt, starten we met de productie. We bekijken alle beelden en selecteren de beste momenten om te gebruiken.

Stap 4

Zodra we de montage hebben afgerond, nemen we opnieuw contact met u op en tonen we de montage op een beveiligde pagina. U krijgt ruim de tijd en mogelijkheid om de montage te bekijken en eventuele feedback te geven, totdat alles naar uw wens is.

Makelaardij en Vastgoed

Landschap & Natuur

Bedrijven en Processen

Eventementen en Portretten

Website nodig? OVAS-Solutions